Vakantie Ierland, dag 4

heb 11 dagen lang een ‘reis dagboek’ bijgehouden van de vakantie van Zuid-Ierland.Omdat ik daar geen internetverbinding had, post ik de verslagen na de gebeurtenis. Op de laatste dag, de 11de dag dus, laat ik een kort filmpje zien van da vakantie. Hierbij dus het verslag van dag 4.Ik had vandaag niet zo goed geslapen, maar de dag begon al beter toen ik ontbijt op bed kreeg :). Toen heb ik me langzaam klaar gemaakt, en voordat we weg gingen heb ik nog even badminton gespeeld. Vandaag ging ik naar een groot oud huis met een hele grote tuin.

Ontbijt op bed 🙂

Aardbeien in de vorm van hartjes, so cute!

Voordat ik verder vertel, moet ik echt even iets kwijt. En dat is dat advertenties zooo misleidend kunnen zijn! Er staat een heel verhaal over een prachtig oud huis, met een supergrote tuin en veel speelmogelijkheden zodat de kinderen zich uren kunnen  vermaken, prachtige bloemen, restaurant gespecialiseerd in cupcakes, muffins en scones en wandelmogelijkheden met een  adembenemend uitzicht. In reality? Een huis dat best groot en oud is maar dat zijn wel meer huizen, De bloemen lagen er triest bij en er was niks bijzonders aan dus het was zeker geen foto waard. Ook de speelmogelijkheden, een groot grasveld met 1 schommel en 1 kabelbaan, nou ik heb me echt uren kunnen vermaken ;(. Je kon er ook boogschieten wat echt GEWELDIG was ( dit is niet sarcastisch bedoeld ) :).  Ik hou van zoete en lekkere dingen en gespecialiseerd in scones , muffins, cupcakes, taart, cake MMmmmmm…… Maar in het echt was het een gewone kantine die niet echt een leuke sfeer had, en er was 1 schaal met zelfgemaakte mini muffins en 2 zelfgemaakte cakes, thats it. Ik heb een citroentaartje genomen en een fanta en die waren trouwens wel lekker.

Home baked muffins. :mrgreen:

muffins met caramel ga er spontaan van watertanden…..

Zeker weten dar ik jou ga tasten!

Boogschieten….

Fanta lemon en een citroentaartje ( hoe toepasselijk )

Wat klopt hier niet?

Bovenstaande tijdschriften lagen naast elkaar in een rek,ik ben benieuwd wat de leesvolgorde is. Eerst afvallen en daarna je vetmesten met al dat lekkers, of eerst jezelf volproppen om vervolgens weer af te vallen?

Daarna hebben we een rondleiding gekregen door het grote oude huis. Ik heb al genoeg negatieve dingen gezegd, maar ik kan je vertelen dat ik genoeg kunst en geschiedenis  heb gezien/ gehoord voor zeker de hele vakantie. Voor de kleinere kindjes waren er kleurplaten, en ja ik kon het gewoon niet laten om ook te gaan tekenen. En natuurlijk mee te snoepen van al dat lekkers op tafel 🙂

Mijn prachtige creatie 🙂

GUMMY BEAR!!! :3

We zijn toen nog gaan wandelen en het is al beter dan kijken naar oude kunst en ik hou van actieve dingen, maar dit is ook weer zo iets waar ik niet echt warm van word en het uitzicht was zeker niet adembenemend. Er was ook een wens put en ik heb een wens gedaan, wat ik gewenst heb vertel ik natuurlijk niet 😆 .

Ons uitzicht: een graanveld -_-

Een wens put OMG!

I wish…..

Nu snap ik hoe mensen van hun kleingeld afkomen…..

Een waterlelie

Ik word op z’n minst niet blij van al die negatieve dingen dus ik ga het even positief bekijken. Als ik morgen goed doorwandel heb ik misschien, hoogstwaarschijnlijk, met een beetje geluk ( en doorzettingsvermogen ) aan het eind van die vast en zeker prachtige dag een sixpack :D . Ik schrijf dit artikel om 23:44 want ik moet vroeg gaan slapen, voor een avondmens als ik is dit echt onmogelijk dus ik denk dat ik maar muziek luister en ga lezen tot ik in slaap val. Voordat ik dit artikel schreef, heb ik kolonisten van catan gespeeld ( bordspel ) Een onbelangrijk detail, maar ik had gewonnen :) .

Colonisten van Catan spelen…

Ik vond dat ik voor mijn doen vandaag nog te weinig foto’s had gemaakt. Dus besloot ik om verder te fotograferen in onze tuin.

roosjes

pretty little roses….

Als je dit leest zou je misschien denken dat ik vandaag weer een rotdag heb gehad, maar ik baal gewoon voor wat er morgen komt. Het was vandaag wel leuker dan gister, dat zeker. En ik ga proberen het beste er van te maken.

Enjoy your day & see you guys tommorow ( early )

X. Josephine

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s