Review: Batiste Droogshampoo

Ik heb tijdens mijn vakantie in Ierland 2 droogshampoo’s van Batiste gekocht. Deze droogshampoo’s heten: Proud & True Britt en Spicy & Sensual Diva. Omdat deze droogshampoos niet in Nederland verkrijgbaar zijn leek het me leuk om ze voor jullie te reviewen….

Ik kan niet zonder droogshampoo! Wanneer je vet haar hebt en/of geen tijd hebt om je haar te wassen is de droogshampoo een ideale oplossing! Het is niet  zo dat je nu nooit meer je haar hoeft te wassen, maar het is wel een goede, snelle en tijdelijke oplossing. Volgens mij spreekt droogshampoo wel voorzich, maar voor de mensen die het nog niet weten zal ik het nog even uitleggen. Het is een droge shampoo die je aanbrengt op je vette haarwortels. De droge shampoo zit in een spuitbus in de vorm van een spray. De spray absodeert het vet en maakt je haar weer fris en geeft ( meestal )volume. Het is te vergelijken met deo, maar dan voor je haar! Ik gebruikte altijd de droogshampoo’s van Andrelon, maar die is ook gespecialiseerd in conditioners, haarmaskers enz. Batiste is alleen maar gespecialiseerd in droog shampoos. Ik las erg goede dingen over Batiste, en het is sinds een tijdje ook in Nederland te koop! Nederland heeft zich op 5 soorten droogshampoo’s gericht, maar er bestaan er veel meer!

De 5 droogshampoos in Nederland:

Original, Blush, Tropical, XXL Volume en Dark & Deep Brown

De vele droogshampoos die er bestaan:

Je hebt ook 2 nieuwe droogshampoos die mij echt héél lekker lijken:

Maar nu ga ik het hebben over de droogshampoo’s hebben die ik heb gekocht Proud & True Britt en Spicy & Sensual Diva.

Mijn oog viel gelijk op deze droogshampoo: Proud & True Britt. Ik vond de verpakking er leuk en de gedachte dat deze niet in NL verkrijgbaar zou zijn, ik moest deze kopen! Behalve dat de verpakking anders is, is er niks opvallends/ anders. De geur vind ik persoonlijk erg lekker, hij rijkt niet overheersend en geschikt voor elke gelegenheid. Hij ruikt fris, bloemig, zoet maar niet over de top en een beetje poederig.En nu deze schoonheid. Erg leuke verpakking die past bij de geur en naam: spicy & sensual diva. Het is geen frisse, maar een extreem zoete geur. Ik vind het erg ruiken naar zwarte bessen en frambozen, een erg sterke geur voor een feestje of voor s’avonds.

Ik ben heel erg tevreden over de Batiste droogshampoos. Als ze op zijn ga ik zeker weten nieuwe aanschaffen!

Enjoy your day!

X. Josephine

Welke geur lijkt jullie het lekkerst?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s