Review: Catrice Lipglow

Jullie hebben vast wel over de ‘popsticks’ gehoord. Het zijn een soort van lipsticks met het effect van een lippenbalsem. Alsof je net een lekker zoet water ijsje hebt gegeten! De popsticks komen van het merk Maybeline, maar Catrice heeft nu een soortgelijk product: Lip glow.  Ik vind de verpakking echt mooi! Het ziet er niet budget uit maar heeft wel een vrolijke roze en zilveren verpakking, die erg lijkt op de verpakking van Maybeline.  

De popstick ziet er neon oranje uit en is doorzichtig. Je zou dan toch denken dat de popstick op je lippen dan ook oranje is? Nou, eerst zien dan geloven….  lippen zonder Lip Glow…. 

Lippen met Lip Glow….

De Lip Glow neigt echt veel meer naar roze en paars dan naar oranje. De Lip Glow voelt net zo vettig aan als een lipbalsem, maar geeft de kleur van een lipstick. Ookal geeft deze lipstick/lipbalsem een lichte roze tint aan je lippen. Echt zo’n kleur van:’ My lips, but then better’. Ik vind deze ècht heel fijn in gebruik en de kleur is geschikt voor elke gelegenheid vanwege de lichte pigmentatie. Erg geschikt voor droge lippen en voor iemand die het effect wil hebben van een water ijsje.

De Lip Glow van Catrice is te koop bij het Kruidvat en zit vast in het assortiment. De Lip Glow kost 5 euro.

Wat vinden jullie van die doorzichtige Popsticks?

X. Josephine

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s