About me

Heey,

ik ben Josephine en dit is mijn beautyblog! Ik ben 15 jaar en woon in Amsterdam. Ik heb een enorme passie voor beauty die ik graag met jullie wil delen. Ik hou van creatief bezig zijn, en ik heb dan ook creative hobbies. Ik hoop dat ik later van 1 van mijn hobbies mijn beroep kan maken. Ik heb meerdere creative kanten, maar deze hebben vooral met m’n blog te maken!

Fotograferen: 1 jaar geleden begon ik met fotograferen, ik vond het erg leuk om te doen en ik kreeg veel complimenten over mijn foto’s. Het begon als iets onschuldigs, iets wat ik eens per week deed en dan nam ik een paar foto’s….

Nu heb ik een camera gekocht, een Nikon J1 waar ik voor heb gespaard. En ik heb vanaf de dag van vandaag ALTIJD mijn camera bij me, het is een soort van verslaving maar dan een goede ;). Alles wat ik leuk vind en zie moet gelijk op de foto. Het is echt heel erg, want als je met me gaat wandelen dan ben je na een uur niet verder met me dan  een paar meter! Ik maak dagelijks rond de 200 foto’s vaak is het zelfs meer. Dan verwijder ik de lelijkste en hou ik zo’n 50 mooie foto’s over. Ik heb nu in totaal 4500 foto’s en mijn geheugenkaart van mijn laptop is bijna op, dus ik denk dat ik nog meer foto’s moet verwijderen en er komen er steeds meer bij… Maar ik vind het leuk om te doen en daar gaat het bij hobbies vooral om 😉

Schrijven: Ik had deze hobbie al voordat ik met mijn blog begon, maar dat waren vooral songteksten die ik nooit goed genoeg vond. Ik had vroeger ook een dagboek, maar ik was er altijd te lui voor om het iedere dag bij te houden dus toen ben ik gestopt. Mijn tweelingzus houd ook veel van schrijven en we hebben met elkaar afgesproken dat als ons leven faalt, dat we dan samen een boek over ons leven gaan schrijven. We hebben zoveel mee gemaakt dat als ik dat nu moest gaan uitleggen, ik wel 100 A4 tjes nodig heb om mijn hele leven uit te typen ( niet eens in detail maar in grote lijnen ). Ik zal jullie de moeite van het lezen van het langdradige verhaal besparen :).. Ik wil heus open zijn over mijn leven, dus voor vragen kun je bij mijn e-mailadres terecht ( zie contacten ) en dan zal ik jullie vragen beantwoorden. Tenzij ze te persoonlijk zijn, maar ik zal regelmatig artikelen posten en een update geven over my personal life. Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met de teksten en artikelen die ik op mijn blog post.

Bloggen: Ik ben nog maar net begonnen, maar ik vind het nu al ontzettend leuk om te doen! Ik wilde sinds vorig jaar altijd al een blog, waarom was het er dan niet eerder van gekomen? Die vraag kan ik me nog steeds niet beantwoorden, waarschijnelijk dacht ik dat ik al te laat was begonnen, te weinig tijd zou hebben of het later minder leuk zou vinden. Een blog maken is erg makkelijk, maar voor de artikelen kost het veel meer moeite dan je zou denken… Creatief zijn, artikelen schrijven, reviewen, filmpjes editen, foto’s maken en uploaden. Voor een goed artikel ben je wel even 2 uur bezig en waar moet je al die inspiratie vandaan halen? 2 maanden geleden was ik nog steeds over een blog aan het denken en toen dacht ik: Ik ga het gewoon doen! Dus nu heb ik een blog en probeer zoveel mogelijk liefde, aandacht, passie en originaliteit in te stoppen. Het zal niet gelijk een succes zijn en ik zal zeker nog vele foutjes maken, maar stap voor stap probeer ik beter te worden. Je moet laag beginnen om hoog te eindigen, en ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden!

Enjoy your day!,

X. Josephine

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s